BLACK FRIDAY DEALS

I år kör vi riktigt bra Facebook erbjudanden på björkved under Black Friday. Gäller endast idag!

Erbjudande #1: Boka en pall med 23 säckar à 60L och få 300 kr rabatt (ordinarie pris 2300 kr/pall). Priset gäller vid köp av hel pall. Gäller så långt lagret räcker!
Björkveden kommer från vårt eget skogsinnehav som är PEFC- och FSC®-certifierat genom Skogscertifiering Prosilva (PEFC/05-22-19, FSC-C105738).
Leverans kan även ske utanför Karlskrona.

Erbjudande #2: Om du lägger en bokning idag på 1 skopa ved, 4 kubik, får du den för superpriset 3500 kr! Då ingår leverans inom Karlskrona. Ordinarie pris är ca 4800 kr inkl transport.

För att ta del av ett erbjudande: dela inlägget i sociala medier, tagga #allatorpsgård och skicka ett meddelande när detta är gjort till Allatorps Gård

Ha en härlig Black Friday!

Flisat och klart!

I dagarna fick vi uppflisat vårt behov av flis inför vintern. Flisen kommer från vår egen skog, som dessutom är certifierad enligt PEFC och FSC krav. Vi är självhushållande på egen flis för uppvärmning av gårdens samtliga bostäder.

Johanssons var här och hjälpte oss med flisningen med deras maskiner. Stort tack till dem för gott samarbete!

Bockjakt!

Råbock i gröngräset

Vi har haft en härlig bockjaktspremiär med (vid dagens dato) fyra fällda bockar. Kvällarna har bjudit på trevliga middagar i goda vänners lag. Välkommen på jakt både här och i Spanien! Flera nya datum för hösten ligger ute på vår systersite RWhunting.com . Fler bilder finner ni här.

Råbock

Enkel lösning för smart förvaring

Behöver du extra utrymme för förvaring? Vi har förråd från 5 kvm och uppåt för uthyrning, vare sig du är privatperson eller företagare. Dessutom har du tillgång till ditt förråd dygnet runt! Vi vill att det ska kännas både enkelt och prisvärt med bra läge. Du får plats hos oss!

Passar perfekt i öppna spisar

Den vanligaste veden är björk och den passar perfekt i öppna spisar och du slipper glöd och gnistor och den brinner länge. Elda för att få upp värmen och myskänslan i vinter. Beställ redan nu!